Gazeteci Şahbazlı; Kahramanmaraş’ı her plaftormda temsil edeceğiz

Uzun yıllardır Kahramanmaraş’ta yaşayan ve başarılı çalışmaları ile gönüllerde taht kuran, Azerbaycanlı gazeteci Tural Şahbazlı’ya önemli görev verildi.

Üç federasyondan oluşan Uluslararası Basın Yayın Konfederasyonu tarafından Kahramanmaraş Temsilcisi olarak görevlendirilen gazeteci Şahbazlı, belgesini Konfederasyon Genel Başkanı Şerafettin Şıvkın’ın elinden aldı.

Uluslararası Basın Yayın Konfederasyonunun Ankara’da bulunan Genel Merkezinde gerçekleşen atama töreninde konuşan Genel Başkan Şerafettin Şıvkın: “Konfederasyonumuz 3 federasyondan oluşuyor ve dört binden fazla üyemiz var. Bugün de hem Konfederasyonumuzun hem de yayın organımız olan Simge Dergi’sinin Kahramanmaraş temsilcisi olarak gazeteci Tural Şahbazlı kardeşimizi görevlendirdik. Kendisine başarılar dilerim” dedi.

Uluslararası Basın Yayın Konfederasyonu ve Simge Dergisi Kahramanmaraş Temsilcisi Tural Şahbazlı ise şunları söyledi: “Genel Başkanımız Şerafettin Şıvkın beyefendiye bizleri bu göreve layık gördüğü için teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ımızı her platformda temsil etmeye gayret edeceğiz inşallah.”

By admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir